Profesionálne služby čistenia exteriéru

Váš kľúč k bezchybnému vzhľadu a ochrane exteriérových povrchov

S našimi rokmi skúseností sme sa vydali na cestu špecializácie v oblasti čistenia exteriérov. S využitím bohatých odborných vedomostí a neustáleho školenia sa náš tím stal odborníkmi na práce nielen na plošinách, ale aj na lanách, čo nám umožňuje poskytovať neobmedzené riešenia pre vaše konkrétne potreby.

Čistenie exteriérovej dlažby

Revitalizujeme s ohľadom na úsporu a dlhodobú ochrannú vrstvu

Čistenie a impregnácia fasád: 

Oživujeme a chránime pred plesňou a škodlivými vplyvmi

Naši odborníci na čistenie fasád účinne bojujú proti plesňovým napadnutiam. Aplikácia čistiacich prostriedkov a dôkladné oplachovanie fasády prinesú nový život vášmu exteriéru. S odstránením plesní, machov, olejových škvŕn, hrdze a graffiti a možnosťou impregnácie fasády na 5, 10 alebo 20 rokov, poskytujeme komplexnú starostlivosť o váš dom.

Čistenie a impregnácia striech: 

Udržujeme Vašu strechu bez plesní a škvŕn

Náš preškolený tím sa stará o predĺženie životnosti vašej strechy pomocou odstránenia plesní, škvŕn a iných nečistôt. S možnosťou impregnácie strechy na 10 alebo 20 rokov, chránime váš dom pred vlhnutím a škodlivými účinkami plesní.

Čistenie okien / exteriérové čistenie okien

Prejasňujeme Váš výhľad s bezkonkurenčným čistením

Naše skúsenosti a špičková technológia umožňujú viaceré spôsoby čistenia okien. Či už je to teleskopickým umývaním do výšky 15 metrov alebo plošinami a lanami nad 15 metrov, naša práca zdôrazňuje bezpečnosť a kvalitu odvedenej práce. S technológiami ručného umývania a IONIC SYSTEM zabezpečujeme bezchybné výsledky.

Čistenie fotovoltaických panelov: 

Zvyšujeme výkon Vašich solárnych panelov

Dôležitá časť výroby solárnej energie je čistenie fotovoltaických panelov. Naše merania ukazujú zlepšenie produkcie energie o 3% až 10% po odstránení poveternostných nánosov, sadze, prachu a trusu. Optimalizujeme výkon vašich solárnych panelov a zabezpečujeme ich dlhú životnosť.

Profesionálne čistenie exteriérov: Prečo my?

  1. Skúsený tím: Odborníci s bohatými skúsenosťami zaručujú profesionálny prístup a vynikajúce výsledky.
  2. Školenie na výškové práce: Vybavený školením na práce vo výškach, náš tím poskytuje efektívne riešenia na ťažko dostupných miestach.
  3. Šetrné a efektívne čistenie: Moderné metódy zabezpečujú efektívne a šetrné čistenie bez poškodenia povrchov.
  4. Špecializácia na rôzne povrchy: Bez ohľadu na to, či ide o dlažbu, fasádu, strechu alebo okná, naša špecializácia pokrýva všetky exteriérové potreby.
  5. Flexibilná impregnácia: Ponúkame impregnáciu s voľbou trvanlivosti (5, 10, 20 rokov), prispôsobujúcu sa individuálnym požiadavkám.
  6. Moderné technológie pre okná: Inovatívne prístupy ako teleskopické umývanie okien s osmotickou vodou a IONIC SYSTEM zabezpečujú efektívne a ekologické čistenie.
  7. Bezpečnosť na prvom mieste: Dodržiavame najvyššie štandardy bezpečnosti pre bezproblémové vykonávanie prác.
  8. Dlhodobé výsledky: S dôrazom na impregnáciu a šetrné čistenie garantujeme dlhodobú ochranu a estetický vzhľad.

Vyberte nás pre kvalitu, ktorá presahuje bežné štandardy čistenia exteriérov. Vaša spokojnosť a dôvera sú našou prioritou.

Zobraziť kompletnú ponuku služieb